mikkel_tholstrup_dahlqvist_kommunikation.jpg
 

Välkommen

 

Välkommen till Team Rynkeby Cycling Club!

Vår dröm är att skapa en av världens starkaste och mest meningsfulla gemenskaper baserat på intresset för att cykla och att göra skillnad för barn med allvarlig sjukdom. 

Vårt uppdrag är detsamma som du känner till från Team Rynkeby. Vi har bara gjort oss besväret att hitta en rad nya upplevelser med och utan cykeln, som inte kräver speciellt mycket av din tid. 

Vår gemenskap bygger på en önskan om att göra skillnad för barn med allvarlig sjukdom, men också för oss själva. Team Rynkeby Cycling Club är en klubb för alla, och den bygger på en önskan om att förbättra livskvaliteten och att föra samman människor.

Vi är glada över att hälsa dig välkommen i din lokala klubb för gemensamma cykelturer, resor, events och inte minst för att fortsätta bidra till Team Rynkeby Fondens arbete för barn med allvarliga sjukdomar. 

Vi är glada över att ha dig här!

Uppdraget

Vårt uppdrag är att tillsammans med dig skapa en välgörenhetsbaserad cykelklubb i världsklass, som ger tidigare Team Rynkeby-deltagare möjlighet att fortsätta med att odla de goda relationer som du fick under turen och upptakten till Paris. 

Vi kallar det RIDE FOR LIFE. Ride For Life är orsaken till att vi cyklar tillsammans. Vi cyklar dels för att ta hand om oss själva och förbättra vår livskvalitet och hälsa och dels för att fortsätta att samla in pengar till ett gott ändamål. Tanken är att Team Rynkeby Cycling Club som bas ska syssla med upplevelser för livet på cykel, men också cykla för att rädda liv och förbättra livskvaliteten för de barn och familjer som är drabbade av en allvarlig sjukdom.  

 
 
 
 

Medlemskap

 

När du blir medlem i Team Rynkeby Cycling Club får du också en rad fördelar och möjligheter på köpet. Först och främst får du den fina klubbtröjan, som kan mixas och matchas med alla andra cykelkläder, hjälm och tillbehör som du köpte i samband med resan till Paris.  

Översikt över medlemskapet:  

• En exklusiv klubbtröja

• 1-2 gemensamma träningar i veckan ordnade av dina lokala TRCC Road Captains (1/4-1/10).

• Möjlighet att delta i spännande cykelresor till bl.a. Alicante, Harzen och Mallorca.

• Events med spännande innehåll som stöder välgörande ändamål.

• Eget forum på VELOTON indoor cycling platform (Hometrainer) till vintern

• Ett digitalt forum (Facebook) med tips, idéer och goda historier från klubben. Både lokalt och internationellt: (Danmark, Sverige, Norge och Finland)

• Möjlighet att köpa cykeltillbehör från etablerade försäljare med unik rabatt

 
 
TRCC2020_both.png
 

Priset för medlemskapet är det samma i hela Europa: 100 € per år

I Sverige betyder det at medlemsskabet koster 750 DKK per år. Medlemskapet gäller för perioden 1/9 2019-1/9 2020. Följande år är medlemskap reducerat

 
 

Resor

 

Team Rynkeby Cycling Club handlar både om trivsam samvaro och nya utmaningar. Resan till Paris var för många en kraftprövning, och kanske har resan till Paris även gett dig blodad tand att vilja prova dina krafter på några helt nya äventyr på cykeln. Vi har därför ansträngt oss för att hitta nya och spännande resor som du kan följa med på, antingen för att ha det trevligt och umgås eller för att sätta upp ett nytt idrottsmål för dig. 

Till en början har vi satsat på Mallorca och Harzen för den kommande säsongen. 

 
12-1200x900.jpg
 
 

Mallorca

 

Datum: Från den 18 april till den 25 april 2020 (åtta dagar med sju dagar på cykeln).
Antal deltagare: Max 100
Cykelguider: Danska, erfarna Team Rynkeby-kaptener
Nivå: 2-4 (nivå 1 är superlätt, nivå 5 är för cyklister i riktigt god form)

Vårresan 2020 går till makalösa Mallorca - Europas cykelparadis nummer ett. Vi har i år valt ett nytt hotell för resan, fyrstjärniga Globales Mimosa med vackert läge, stor swimmingpool med en härlig poolbar för en kall drink efter en lång varm dag på cykeln. Mallorca bjuder denna vecka på legendariska sträckor med både flack terräng och många stigningar för er som vill ha utmaningar. Vi kör med fyra kaptener i fyra olika tempon. Vi följs åt hela vägen och åker iväg och kommer hem tillsammans. Under veckan kommer du att kunna köra klassiker som ”Getstigen”, Port Soller, Puig Major, Sa Calobra, Valldemossa, Port D´Andratx, klostret Santa Magdalena, Inca, Orient, Buniol och inte minst den vackra turen upp till klostret Randa med en fantastisk utsikt över hela ön. 

Det finns möjlighet att hyra kvalitetscyklar på resorten om du inte vill ta med din egen. 
Pris: från 1 205 DKK för 7 dagar. (KEMO KE-R1 kolram med Ultegra 11 speed)

Pris inkl. all-inclusive + depotservice på turerna (exkl. flygbiljett och cykeltransport):
4 985 DKK

Tillägg för: 
- Enkelrum (1 665 DKK)

 
 
panoramic-hotel-harz-luftbild-sommer-verlauf_1800x780.jpg
 
 

Harzen

 

Datum: Från den 14 maj till den 17 maj 2020 (fyra dagar - tre nätter - två cykeldagar).
Transport: Buss eller köra själv
Antal deltagare: Max 30
Cykelguider: Danska instruktörer 
Nivå: 2-4 (nivå 1 är superlätt, nivå 5 är för cyklister i riktigt god form)

Oavsett om du är cyklar på landsväg eller MTB är nationalparken Harzen den perfekta lekplatsen för att testa formen nästa vår. Vi har satt samman ett träningsläger för dig med duktiga, danska instruktörer både för MTB och landsväg. På träningslägret får du, av våra instruktörer, utmaningar som är anpassade för din nivå  så du kan fixa figuren och formen inför sommarsäsongen. Vi har planerat de naturskönaste turerna med många stigningar. Vi kör bland annat. den kända stigningen till Brocken, och på dag 2 har vi satt samman en riktigt kunglig etapp, som har den bästa cykelterrängen i södra Harzen, på en dag. Ni får bo på det vackert belägna trestjärniga Panorama Aparthotel med egen balkong och möjlighet till wellness. Varje morgon startar vi dagen med en sund och god frukost före dagens aktiviteter och kanske slutar den med en stund i hotellets swimmingpool eller med wellness när vi kommer till hotellet framåt eftermiddagen.     

Pris inkl. frukost (exkl. transport) i delad hotellägenhet. 
v. 3-4 personer i lägenheten: 1 625 DKK
v. Två personer i lägenheten: 1 945 DKK
v. 1 person i lägenheten: 2 725 DKK

Tillägg för: 
- Cykeltransport (400 DKK/person)
- Busstransport + cykeltransport (1 000 DKK /person)

 
 

Bli medlem

 

Vänskap, god form och den goda saken. 

Om du har lust att fortsätta med att göra skillnad för andra och dig själv genom få nya vänner för livet, hälsosamma cykelturer som får dig i form och inte minst genom att fortsätta att bidra till insamlingen av pengar till den goda saken, så anmäl dig här redan i dag. 

Team Rynkeby Cycling Club är för dig som har cyklat till Paris, och som vill fortsätta att odla goda relationer, hälsosam livsstil och stödja den goda saken. 

Join the club!